Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Kampionati i 7-të Shqiptar i Ndeshjeve të Lira-MMA në Amfiteatrin e Tiranës!

    Kampionati i 7-të Shqiptar i Ndeshjeve të Lira-MMA në Amfiteatrin e Tiranës!

    Në Amfiteatër kemi shumë muzikë, kërcim, e humor, por edhe sporti ka vendin e tij. Kampionati i 7-të Shqiptar i Ndeshjeve të Lira-MMA, këtë vit u zhvillua te Amfiteatri i Tiranës, me moton “Mirëkuptim, disiplinë, bashkëpunim”! Mbi 60 sportistë të të gjitha moshave dhe kategorive nxorën në pah shpirtin e garës, nivelin e lartë teknik, si dhe dëshirën për të fituar!