Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Suksese Eneida!

    Suksese Eneida!

    T’u sigurojmë studentëve hapësirat e duhura për zhvillimin e praktikave profesionale dhe krijimin e kontakteve të para me tregun e punës është jo vetëm detyrim, por dhe kënaqësi për ne! Dhe Eneida, studentja të cilën çdo ditë e më shumë filluam ta shihnim si një kolege tonën, tashmë që mbaroi internshipin pranë APR nuk harron të jetë mirënjohëse për sa mundëm t’i ofronim rreth zhvillimit praktik dhe profesional të eksperiencës së saj akademike! Suksese Eneida!