Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Kinema nën yje!

  Kinema nën yje!

  Kinema nën yje, me filma të përzgjedhur me kujdes, muzikë të mirë, vallëzim mes miqsh dhe lojëra nga më të ndryshmet! APR dhe Open Air Tirana rikthejnë për ju netët e filmit në natyrë, te Parku i Madh i Liqenit. E para ishte një super mbrëmje, të radhës vlerësojeni ju, kur ta shijoni me miqtë tuaj

  #OpenAirCinema #AprBashkiaTiranë