Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Edhe pak ditë na ndajnë nga përfundimi i kopshtit të vogël japonez në Sauk!

    Edhe pak ditë na ndajnë nga përfundimi i kopshtit të vogël japonez në Sauk!

    Edhe pak ditë na ndajnë nga përfundimi i kopshtit të vogël japonez në Sauk! Kolegët po punojnë aktualisht me mbushjen e sipërfaqes së rrethrrotullimit me gurë të bardhë dekorativë dhe shtresat Gjeotekstil & Geoweb! Synojmë një kopsht të gjelbër me bimësi të ulët dhe gurë masivë, por dhe një hyrje të bukur për kryeqytetin!