Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Këndi i 77-të i lodrave pranë rrugës “Endri Keko”!

    Këndi i 77-të i lodrave pranë rrugës “Endri Keko”!

    Sa bukur kalamaja! Me këndin e 77-të të lodrave pranë rrugës “Endri Keko”, vijon puna për ta shndërruar Tiranën në një qytet me me shumë sheshe argëtuese për fëmijet, prindërit dhe të moshuarit. Një investim si ky, ia rrit vlerën pronës, ndaj do të vazhdojmë me punë të mira për qytetin.