Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    “Këngë moj” e bën festë ngado që shkon!

    “Këngë moj” e bën festë ngado që shkon!

    Maratona e Këngës Popullore, tashmë një traditë e mirëfilltë, ndaloi këtë fund gushti me hitet e muzikës së mirë shqiptare në skenën e Amfiteatrit, te Parku i Madh i Liqenit. Është bukur, kur manifestimi i vlerave muzikore, artistike e kulturore i tejkalon dimensionet e këngës!