Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Kopshti i ri Zoologjik është surpriza e radhës për fëmijët e Tiranës!

    Kopshti i ri Zoologjik është surpriza e radhës për fëmijët e Tiranës!

    Kopshti i ri Zoologjik është surpriza e radhës për fëmijët e Tiranës. Fëmijët e Tiranës meritojnë më të mirën!Kopshti i ri Zoologjik është surpriza e radhës për ta – një hapësirë e transformuar, ku veç vizitës së kafshëve, do të ketë shërbime, parking nëntokësor, mjedise rekreative për piknik, kënde lojërash dhe kënde edukative.