Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Sezoni i ri i shtatorit nisi ndryshe në Amfiteatrin e Tiranës!

    Sezoni i ri i shtatorit nisi ndryshe në Amfiteatrin e Tiranës!

    Sezoni i ri i shtatorit nisi ndryshe në Amfiteatrin e Tiranës me “Broadway Night”!Një mbrëmje artistike me muzikë, teatër dhe kërcim, ku artistët profesionistë, si gjithnjë ditën të ndërthurnin bukur lojën e tyre muzikore për të realizuar show-n artistik, Musicel për të pranishmit! Mos i humbisni mbrëmjet argëtuese në Amfiteatër!