Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Dy mbrëmje, 2 net feste të paharrueshme në Parkun e Madh!

    Dy mbrëmje, 2 net feste të paharrueshme në Parkun e Madh!

    Dy mbrëmje, 2 net feste të paharrueshme në Parkun e Madh! Albani, Vesa, DJ Abelomania, Dafina, DJ Adam Reeves, Vedati, Gerta dhe 04 Band e “dogjën” skenën e festivalit “Mish-Mish Tirana” për orë me radhë te Lëndina e Balonave! Ju kishim paralajmëruar të mos mungonit!