Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Merr dorezat dhe na u bashko nesër në Ditën Botërore të Pastrimit !

    Merr dorezat dhe na u bashko nesër në Ditën Botërore të Pastrimit !

    Merr dorezat dhe na u bashko nesër në Ditën Botërore të Pastrimit – do të jemi në terren së bashku me super vullnetarët tanë dhe të gjitha strukturat e bashkisë , për një aksion pastrimi nëpër lagje, poshtë pallatit apo në zonat ku ka nevojë për ndihmë. Forca!