Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Një mbrëmje e paharrueshme në Amfiteatër!

    Një mbrëmje e paharrueshme në Amfiteatër!

    Një mbrëmje e paharrueshme në Amfiteatër me këngëtaren shumë të dashur për publikun, Glykeria! Një koncert me muzikë greke, nga një këngëtare greke, por që këndon e kërcen shqip bashkë me spektatorët e saj të shumtë! Emocione të tilla, vetëm këngëtare të rralla si Glykeria dinë t’i falin!