Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Festivali i Filmit Suedez në Amfiteatër!

    Festivali i Filmit Suedez në Amfiteatër!

    Festivali i Filmit Suedez në Amfiteatër! Dy net me filma për demokracinë dhe promovimin e kineasteve gra në Amfiteatrin e Tiranës, pa harruar dhe mesazhet që morëm nga “Catwalk”, “Charter”, “My father Marianne” dhe “Psykos i Stockholm”!