Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Fundjavë relaksuese në Parkun e Madh!

    Fundjavë relaksuese në Parkun e Madh!

    Fundjavë relaksuese në Parkun e Madh! Ndërmjetësuesit Elira Stefani dhe Joe Turner na sollën Innerdance, një eksperiencë meditimi si asnjë tjetër, i cilësuar ndryshe si “udhëtim i brendshëm” për relaksimin e trupit dhe mendjes!