Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Nata e parë e “Netët e filmit arkival” në Parkun Olimpik!

    Nata e parë e “Netët e filmit arkival” në Parkun Olimpik!

    Nata e parë e “Netët e filmit arkival” në Parkun Olimpik, një natë speciale, me shumë emocione e nostalgji që mblodhi bashkë dashamirës të kinematografisë shqiptare! Një bashkëpunim mes APR-AQSHF, që nisi suksesshëm me premierën e filmit “Vdekja e kalit”, për të vijuar edhe dy net të tjera, me të tjerë filma, të tjerë artistë, të tjerë nostalgjikë të filmit shqiptar!