Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Me filmin “Vitet e pritjes” përfunduam dhe “Netët e filmit Arkival”!

    Me filmin “Vitet e pritjes” përfunduam dhe “Netët e filmit Arkival”!

    Tre net, tre filma, që bënë bashkë dhjetëra artistë, bashkëpunëtorë e artdashës të kinematografisë shqiptare! Me filmin “Vitet e pritjes” përfunduam dhe “Netët e filmit Arkival”! Bashkëpunimi i parë i regjisorit Esat Musliu me shkrimtarin Teodor Laço, bazuar mbi romanin e tij “Lëndina e lotëve” u shfaq premierë në Parkun Olimpik “Feti Borova”, pas restaurimit nga AQSHF!