Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Dita e Trashëgimisë na çon në Kalanë e Dorëzit!

    Dita e Trashëgimisë na çon në Kalanë e Dorëzit!

    Dita e Trashëgimisë na çon në Kalanë e Dorëzit! Në këtë ditë të shënuar, ekipi i TIO në APR së bashku me Drejtorinë e Promovimit dhe Zhvillimit të Industrisë së Turizmit zgjodhën të eksploronin dhe shënjonin shtegun Fjollë-Dorëz, i cili të çon në Kalanë e Dorëzit, nga ku duket liqeni i Dorëzit dhe gryka e Pezës. Nëse jeni të apasionuar pas natyrës, ecjes, historisë dhe aventurës, tashmë keni një shteg të ri në listë. Për më tepër shkarkoni aplikacionin:https://aprtirana.al/shkarko-aplikacionin-tio/