Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    “Takimet Muzikore të Dy Botëve” u zhvendos këtë vit në Parkun Helen!

    “Takimet Muzikore të Dy Botëve” u zhvendos këtë vit në Parkun Helen!

    “Takimet Muzikore të Dy Botëve” u zhvendos këtë vit në Parkun Helen, në Ditën e Trashëgimisë Kulturore! Të apasionuarit pas muzikës klasike shijuan buzë liqenit të Farkës duete të performuar nga violinçelistët e mirënjohur Vangjel dhe Fernando Nina, ndërsa gjatë koncertit u lexuan e interpretuan nga aktorja Ema Andrea, edhe poezi nga Antologjia e Poezisë Bashkëkohore Greke!