Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Pak vite, shumë punë!

    Pak vite, shumë punë!

    Jam shumë krenar për Agjencinë e Parqeve dhe Rekreacionit në këto 6 vjet të krijimit të saj, sepse ka bërë një punë të shkëlqyer për transformimin e Parkut të Liqenit , pistat e vrapit dhe biçikletave , por edhe me ndërtimin e mbi 70 kënde lojrash , mbjelljen e mbi 500 mijë pemëve e mirëmbajtjen e hapësirave çlodhëse në qytet. Faleminderit!