Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Faleminderit Instituti i Fondacionit Ivanaj!

  Faleminderit Instituti i Fondacionit Ivanaj!

  #DhuroPemëPërTiranën

  #AprBashkiaTiranë

  #InstitutiIFondacionitIvanaj

  Një pemë dhuratë Parkut të Madh të Liqenit, si një simbol i jetës, vazhdimësisë dhe rritjes! Kështu vendosi të festojë përvjetorin e tij të katërt në Tiranë, Instituti i Fondacionit Ivanaj, i cili parashikon një të ardhme me më shumë mbështetës dhe përfitues të rinj në fushën e arsimit dhe kulturës. Faleminderit miq të parkut, natyrës dhe shqiptarëve!????????????