Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Eksplorojmë “Ngjyrat e parkut”!

    Eksplorojmë “Ngjyrat e parkut”!

    Eksplorojmë “Ngjyrat e parkut” me nxënësit e Shkolla Jopublike KRISTAQ RAMA në Parkun e Madh të Liqenit të Tiranës! Shfrytëzojmë “Muajin e ecjes”, si një mundësi për të afruar pranë natyrës jo vetëm fëmijët, por edhe të rriturit. Ndaj një ecje në park bën gjithmonë mirë, për të kaluar më shumë kohë me njëri-tjetrin dhe për të biseduar, ndërkohë që ndihmojmë dhe natyrën!