Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Faleminderit heronjtë e përditshmërisë!

    Faleminderit heronjtë e përditshmërisë!

    Heronjtë e përditshmërisë nuk mund të mos ishin pranë nesh edhe në ngjarjen më të rëndësishme sportive të qytetit, siç ishte Maratona e Tiranës! Dhe Melsi Haluli nga Task Forca e APR është njëri prej tyre, i cili ndërpreu lejen shëndetësore pas një ndërhyrje kirurgjikale, për të dhënë ndihmën e tij konkrete në mbarëvajtjen e këtij aktiviteti!