Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Mirënjohje vullnetarëve dhe gjithë kolegëve të APR- së!

    Mirënjohje vullnetarëve dhe gjithë kolegëve të APR- së!

    Çfarë do të bënim ne pa ata, ata që i kemi krah në çdo aktivitet, ngjarje a zhvillim të rëndësishëm! Mirënjohje vullnetarëve, por edhe gjithë kolegëve të APR që janë angazhuar gjatë gjithë ditës së sotme në shpërndarjen e ujit, inkurajimin e garuesve e gjithçka mund të bënin në këtë ditë sfide, por dhe festive!