Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Joga në natyrë shëron jo vetëm trupin, por edhe shpirtin!

    Joga në natyrë shëron jo vetëm trupin, por edhe shpirtin!

    Joga në natyrë shëron jo vetëm trupin, por edhe shpirtin! Në muajin e ndërgjegjësimit për shëndetin e grave dhe vajzave, iu bashkuam fushatës mbarë botërore, duke sjellë aktivitetin “Joga në Park” nën drejtimin e instruktores Erinda Haxhiaj. Një ditë e bukur, për një qëllim të bukur! #AprGoesPink#TetoriRozë#tiranauhap#parqetëbukura#njerëztëshëndetshëm