Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Së shpejti drejt përfundimit rikonstruksioni i Fushës së Futbollit!

    Së shpejti drejt përfundimit rikonstruksioni i Fushës së Futbollit!

    Drejt përfundimit rikonstruksioni total i Fushës së Futbollit në Parkun e Madh të Liqenit! Kolegët tanë sapo shtruan dhe tapetin e barit natyral në gjithë gjatësinë e fushës, duke i rikthyer asaj gjelbërimin dhe freskinë! Së shpejti do të jetë gati për ndeshjet e radhës!