Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Edhe pak fusha e futbollit drejt përfundimit!

    Edhe pak fusha e futbollit drejt përfundimit!

    Përfundoi dhe shtrimi i tapetit me bar natyral në fushën e futbollit te Parku i Madh! Edhe pak, dhe fusha e re do të jetë në dispozicion të të rinjve që e duan sportin në natyrë, veçanërisht futbollin. Bëjmë parqe të bukura për njerëz të lumtur!