Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Mirënjohje dhuruesve për stolin e ri në Parkun e Madh të Liqenit!

    Mirënjohje dhuruesve për stolin e ri në Parkun e Madh të Liqenit!

    Dashamirësit e natyrës nuk lënë rast pa na treguar se janë krah nesh, duke na dhënë zemër, që ne të vazhdojmë me krenari rrugën e nisur për ta bërë dhe mbajtur Parkun e Madh të Liqenit, një nga zonat më të bukura e më të preferuara nga qytetarët! Listës së gjatë të stolave me dedikim në Parkun e Madh të Liqenit i është shtuar së fundi një stol i ri! Mirënjohje dhuruesve!