Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Lule të kultivuara në serrat tona mbushin lulishtet e parkut!

    Lule të kultivuara në serrat tona mbushin lulishtet e parkut!

    Lule të kultivuara në serrat tona mbushin lulishtet e parkut. Krizantema, lulja e shtuar me kalema, shumë shpejt do çelë shumëngjyrëshe. Duke i mbjellë në serra kujdesemi që të sigurojmë bimësinë për çdo stinë në park.