Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Me stinën e vjeshtës rikthejmë shtigjet !

    Me stinën e vjeshtës rikthejmë shtigjet !

    Me stinën e vjeshtës rikthejmë shtigjet, një nga aktivitetet më të dashura e më pranë natyrës. Këtë herë Ekipi APR ju rekomandon rrugëtimin Shëngjergj – Fag! Me një bimësi të larmishme e me pyje të mbjella para viteve 80, ky shteg është një destinacion për mos t’u humbur. Për më shumë detaje rreth shtigjeve të Tiranës shkarkoni aplikacionin: https://aprtirana.al/shkarko-aplikacionin-tio/#tiranaimeoutdoor#hiking#trails