Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Mirënjohje dhe falenderime për familjen Prodani!

    Mirënjohje dhe falenderime për familjen Prodani!

    Një Langestromia, e njohur ndryshe si “Pema e Jupiterit” do të lulëzojë e zbukurojë “Shtegun e Qershive Japoneze” në kujtim të Emblemës së Kitarës Shqiptare, Mehdi Prodani! Familja e artistit të mirënjohur i dhuroi parkut një pemë dhe një stol, duke u bërë pjesë e nismave tona, nëpërmjet të cilave synojmë të duam më shumë natyrën, ta respektojmë e të kontribuojmë për të, si gjëja më me vlerë që mund të bëjmë për shëndetin tonë dhe të komunitetit ku jetojmë! Mirënjohje dhe falenderime për familjen Prodani! #DhuroPemëPërTiranën#DhuroNjëStol#AprBashkiaTiranë