Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Rehabilitimi i rrethrrotullimit dhe segmentit rrugor tek Ekonomiku!

    Rehabilitimi i rrethrrotullimit dhe segmentit rrugor tek Ekonomiku!

    Ndrit hyrja në Tiranë nga Rruga Elbasanit. Rehabilituam rrethrrotullimin dhe segmentin rrugor tek Ekonomiku duke rilevuar, shtruar në tapet bari, mbjellë me juniperus dhe dekoruar me lule sezonale. Jemi kujdesur në çdo detaj për transformimin total të kësaj hapësire.