Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Krenarë që mirëpritëm edhe këtë vit Miss Globe!

    Krenarë që mirëpritëm edhe këtë vit Miss Globe!

    Krenarë që mirëpritëm edhe këtë vit Miss Globe! Të bukurat e dheut gjithë këtë javë sfiluan, shëtitën, kaluan orë provash e pushimi në ambientet e Parkut të Liqenit dhe atij Olimpik. Dhe u kurorëzua mbrëmë “Miss Globe”, ngjarja e përvitshme e konkursit të bukurisë.Një mbrëmje e magjishme e plot me emocion kurorëzoi bukuroshen nga Filipinia, Maureen Montagne, fituese të Çmimit të Madh! ????????#MissGlobe2021