Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Muaj i ri vjen me projekte të reja për APR!

    Muaj i ri vjen me projekte të reja për APR!

    Muaj i ri vjen me projekte të reja për APR! Ekipi Atelier ka nisur punën për zbatimin e projektit “Akademia e Çiklizmit”, një tjetër nismë ambicioze me fokus edukimin, përmirësimin e jetesës aktive dhe shtimin e terreneve sportive në Tiranë. Këndi më i ri rekreativ dhe edukativ do të shtrihet në pjesën jugore të Parkut të Liqenit Artificial duke rehabilituar 2550 m2.????????????????