Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Aksioni i pastrimit te Bregu i Lumit!

    Aksioni i pastrimit te Bregu i Lumit!

    Bashkë me Mirelën dhe Rakipin, në aksionin e madh për pastrimin  me themel të Bregut të Lumit. Një super organizim i Bashkisë së Tiranës, Bashkisë së Kamzës dhe Ministrisë së Mjedisit, por ftesa është për qytetarët e zonës , që të mos ndotin më!Bregu i Lumit  ka shpëtuar nga përmbytjet, falë investimeve që kemi bërë gjashtë vitet e fundit , e tani na mbetet ta mirëmbajmë, duke mos i hedhur mbetjet vend e pa vend. Bëjeni për fëmijët tuaj !