Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    I rikthejmë shkëlqimin një nga pikave më të frekuentuara në park!

    I rikthejmë shkëlqimin një nga pikave më të frekuentuara në park!

    I rikthejmë shkëlqimin një nga pikave më të frekuentuara në park! Nis puna për riparimin e dëmtimeve/amortizimit nga koha të elementëve në molin “Henry Dunant”. Kujdesemi e mirëmbajmë çdo hapësirë rekreative për të gjithë frekuentuesit e Parkut të Madh!