Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Kënde lojërash në çdo bllok banimi në qytet!

    Kënde lojërash në çdo bllok banimi në qytet!

    Kënde lojërash në çdo bllok banimi në qytet! Nis puna për një tjetër kënd rekreativ në një prej lagjeve më të populluara të qytetit. Rehabilitojmë terrenin duke mbjellë pemë, stola, module lojërash dhe kosha pranë rrugës “Sandër Prosi”. Ndërtojmë hapësira rekreative të reja me standarde të sigurta loje për çdo fëmijë.