Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Megi e mori dhuratën e 10-vjetorit të saj!

    Megi e mori dhuratën e 10-vjetorit të saj!

    Megi e mori dhuratën e 10-vjetorit të saj, një pemë Langestromia, kujtim për gjithë jetën. Faleminderit Ani për oksigjenin që i shtove parkut dhe vlerat me të cilat edukon më të voglën e familjes. Për t’u bërë pjesë e një prej nismave tona më të bukura e më të përkrahura nga qytetarët, ndiqni linkun:https://aprtirana.al/dhuro-peme-per-tiranen-2021-2022/#DhuroPemëPërTiranën#AprBashkiaTiranë