Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Ndërtojmë kënde sportive në çdo bllok banimi!

    Ndërtojmë kënde sportive në çdo bllok banimi!

    Lojë e argëtim në natyrë! Fusha e Laprakës, një hapësirë rekreative ku fëmijët shpenzojnë kohën e tyre të lirë si dhe çlirojnë energji. Ndërtojmë kënde sportive në çdo bllok banimi për fëmijë të lumtur e të shëndetshëm.