Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Edhe 10 blinj do hijeshojnë nga sot Parkun e Madh të Liqenit!

  Edhe 10 blinj do hijeshojnë nga sot Parkun e Madh të Liqenit!

  #DhuroPemëPërTiranën

  Edhe 10 blinj do hijeshojnë nga sot Parkun e Madh të Liqenit! “Microtest Diagnostics” u bashkua në nismën “Dhuro pemë për Tiranën”, duke mbjellë 10 pemë në park, për sensibilizimin e kauzës të shëndetit të mushkrive! Veprojmë sot për një të ardhme më të mire! Për t’u bërë pjesë e nismës ndiqni linkun:https://aprtirana.al/dhuro-peme-per-tiranen-2021-2022/