Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Një pemë selvi i shtohet Parkun të Liqenit!

  Një pemë selvi i shtohet Parkun të Liqenit!

  Një pemë selvi në Parkun e Madh të Liqenit në kujtim të Hilmi Tafës, gardistit dhe prindit shembullor. Faleminderit Irisa dhe Vjosa që duke nderuar dhe respektuar njeriun e zemrës i bëni njëkohësisht dhe një të mirë Tiranës, duke iu bashkuar nismës “Dhuro pemë për Tiranën”. Ju që ende nuk jeni bërë pjesë e saj, me siguri që do të bëheni së shpejti, ndaj për më shumë informacion, ndiqni linkun:

  https://aprtirana.al/…/dhuro-peme-si-individ-fushata…/

  #DhuroPemëPërTiranën#AprBashkiaTiranë