Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Një tjetër kënd shplodhjeje i shtohet Parkut të Liqenit!

    Një tjetër kënd shplodhjeje i shtohet Parkut të Liqenit!

    Një tjetër kënd shplodhjeje i shtohet Parkut të Liqenit. Projekti “Unsmoke”, dhuratë nga Philip Morris, është konceptuar si një oaz i dekoruar me lule gazania, rrethuar nga stola dhe stacion parkimi biçikletash. Një vend nga ku mund të soditësh natyrën, të meditosh apo bisedosh mes miqsh larg zhurmave të qytetit. #gogreen#unsmokeyourworld