Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    “Pema e miqësisë” – Një nismë rajonale për një qëllim global!

    “Pema e miqësisë” – Një nismë rajonale për një qëllim global!

    “Pema e miqësisë” – Një nismë rajonale për një qëllim global. Instituti për Menaxhimin e Mjedisit dhe Territorit në bashkëpunim me European Fund for the Balkans i bashkohet fushatës së mbjelljeve duke dhuruar 59 pemë të reja në Parkun e Madh të Liqenit të Tiranës! Në shtatë vende të Ballkanit Perëndimor do të mbillen 400 pemë për të treguar se duke marrë përgjegjësi individuale bëhet i mundur ndryshimi në nivel vendor dhe rajonal.Për t’u bërë pjesë e një prej nismave tona, ndiqni linkun: https://aprtirana.al/dhuro-peme-per-tiranen-2021-2022/#DhuroPemëPërTiranën#AprBashkiaTiranë