Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  December 2021

  E nesërmja është e sigurtë kur misionin e gjelbërimit të qytetit e marrin në dorë fëmijët! Së bashku me N/Kryetaren e Bashkisë Tiranë, Znj.Anisa Ruseti, n/drejtorin e shkollës "Turgut Ozal" dhe nxënësit e klasës 4 - G mbollëm pemë në Parkun e Madh. Faleminderit fëmijëve të kolegjit turk që për festat e fundvitit zgjodhën t'i bëjnë një dhuratë Tiranës.Për t'u bërë pjesë e nismës, "Dhuro Pemë", ndiqni linkun: https://aprtirana.al/une-dhuroj/dhuro-nje-peme/

  "Ja na erdhi Viti i Ri" Sot sollëm atmosferën festive për fëmijët e stafit të APR-së. Program argëtues me këngë, humor, kërcime e animacione të ndryshme. Në fund të festës, vogëlushët morën dhuratat dhe bënë foto, të cilat do t’i mbeten gjatë në memorie!

  Babagjyshi mbërriti në Parkun e Madh duarplot! Në vigjilje të festave sëbashku me N/Kryetaren e Bashkisë Tiranë Anuela Ristani dhe Drejtorin e Përgjithshëm të APR Erinda Fino shpërndamë dhuratat e festave për më të vegjëlit e punëtorëve të parkut të APR-së. Periudha më e bukur për të gëzuar çdo fëmijë!

  Një pemë bli dhe një stol në emër të dashurisë e kujtimit për babain nga vajza dhe familja e tij! Faleminderit Dorina që u bëre pjesë e nismave "Dhuro Pemë" & "Dhuro Stol" për qytetin si dhe për të nderuar personin tuaj të zemrës. Për të gjithë qytetarët që duan të bëhen pjesë, ndiqni linkun: https://aprtirana.al/une-dhuroj/dhuro-nje-peme/

  Një pemë ilex i shtohet parkut për 6-vjetorin e Viktorias së ëmbël! Faleminderit nëna Ora dhe familjes Hoxha për kontributin "Dhuro Pemë" për qytetin si dhe për këtë dhuratë që e vogla do e vlerësojë akoma më shumë kur të rritet. Për të gjithë qytetarët që duan t'i bashkohen nismës, ndiqni linkun : https://aprtirana.al/une-dhuroj/dhuro-nje-peme/

  Nuk ka dhuratë më të bukur për festat e fundvitit se mbjellja e një peme sepse ashtu si pema rritet, ti shikon si rritesh së bashku me organizatën, tha Daniela në mbjelljen e pemës dhuratë. Faleminderit për pemën e blirit që i dhurove qytetit të Tiranës. Për më shumë informacion, se si mund të bëheni pjesë e nismës, ndiqni linkun: https://aprtirana.al/…/dhuro-peme-si-individ-fushata…/