Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Faleminderit vullnetarëve të APR-së!

    Faleminderit vullnetarëve të APR-së!

    Vullnetarizmi është më shumë se punë, është ndienjë, solidaritet, dhembshuri dhe përkushtim. Në këto gjashtë vite të APR, disa nga aksionet më të mëdha të ndërmarra nga ne nuk do të mund t’i sillnim në jetë pa ndihmën dhe punën e vyer të vullnetarëve, nga mbjellja e pemëve tek pastrimi i hapësirave e kujdesja gjatë situatave emergjente. Jemi mirenjohës dhe falenderues ndaj jush! #DitaNdërkombëtareEVullnetarëve#5Dhjetor#JetesëEGjelbër#RrjetiIVullnetarëve#BashkiaTiranë