Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Pista e Atletikës së shpejti në Parkun e Madh!

    Pista e Atletikës së shpejti në Parkun e Madh!

    Vjet i premtuam kampiones sonë Luiza Gega dhe të rinjve të atletikës që Tirana do kishte pistën olimpike atletike në natyrë më të bukur në Ballkan – në mes të parkut e ajrit të pastër. Nuk do na zërë fundi i vitit pa e mbajtur premtimin!