Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Një hapësirë e re rekreative në zonën e Alidemit!

    Një hapësirë e re rekreative në zonën e Alidemit!

    Dhjetori i festave sjell një tjetër dhuratë për fëmijët. Nis puna për këndin e ri rekreativ në zonën e Alidemit. Rehabilitojmë terrenin me nivelim dheù e montim modulesh në rrugën “Kostaq Cipo”. Ndërtojmë hapësira rekreative të reja me standarde të sigurta loje për çdo fëmijë.