Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Gëzuar Ditën Ndërkombëtare të Maleve!

    Gëzuar Ditën Ndërkombëtare të Maleve!

    Gëzuar Ditën Ndërkombëtare e Maleve 2021! Turizmi malor, ecjet, ngjitjet, zbulimi dhe hapja e shtigjeve të reja është prioritet për app #TiranaImeOutdoor. Në këtë ditë ku vëmendja përqendrohet te malet dhe zhvillimi i qëndrueshëm i tyre, njihni shtigjet më afër banesës suaj. Për më shumë info mbi shtigjet dhe si mund të mbërrini në destinacion shkarko app TIO: https://aprtirana.al/shkarko-aplikacionin-tio/