Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Një pemë rrap i shtohet parkut!

    Një pemë rrap i shtohet parkut!

    Një pemë rrap i shtohet parkut në kujtim të Z.Jashar Alimeri nga vajza dhe familjarët e tij! Faleminderit Alketa për kontributin ndaj nismës “Dhuro Një Pemë” për qytetin si dhe për respektin ndaj njeriut tuaj të zemrës. Për më shumë informacion, se si mund të bëheni pjesë e nismës, ndiqni linkun: https://aprtirana.al/…/dhuro-peme-si-individ-fushata