Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    ‘Unsmoke Your World”

    ‘Unsmoke Your World”

    ‘Unsmoke Your World” , projekti më i ri në Parkun e Liqenit, përurohet nga n/Kryetarja e Bashkisë Tiranë, Anuela Ristani. Me një sipërfaqe prej 100 m2, me një stacion biçiklete, stola për rekreacion pasiv dhe lule gazania që simbolizohen me ngjyrën e fushatës ndërgjegjësuese, sponsorizim i kompanisë “Philip Morris.” Largojmë tymin në çfarëdolloj forme nga jetët tona duke zgjedhur alternativa më pak të dëmshme si biçikleta në vend të mjeteve motorrike, oksigjeni ndaj ndotjes dhe ajrit ndaj tymit të cigares. APR gjithmonë mbështetëse e projekteve qe sjellin ndryshim e përmisim të jetesës aktive e të gjelbër!