Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Këndi më i ri lojërave në rrugën “Sandër Prosi”

    Këndi më i ri lojërave në rrugën “Sandër Prosi”

    Në këtë prag fundviti Tiranës ju shtua një kënd i ri! Nisma “Luaj Tirana” lindi 5 vite më parë, falë së cilës sot kemi 79 kënde rekreative nëpër Tiranë, e një pjesë e rëndësishme e fokusit të punës sonë vijon të mbetet kontributi për fëmijëri të lumtur!Falenderojmë nga zemra ambasadën Kineze për dhuratën e bukur në këtë prag festash!