Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Edukojmë brezat duke i sjellë fëmijët sa më pranë natyrës!

    Edukojmë brezat duke i sjellë fëmijët sa më pranë natyrës!

    Edukojmë brezat duke i sjellë fëmijët sa më pranë natyrës! Me mbështetjen e Ambasadës Greke si dhe nxënësit e shkollës “Arsakeio” mbollëm pemë në Parkun Helen. Një eksperiencë që fëmijëve do t’i mbetet gjatë në memorie. Për gjithë qytetarët që duan të bëhen pjesë e nismës, ndiqni linkun: ????https://aprtirana.al/…/dhuro-peme-si-individ-fushata…/